LUXUSNIPRADLO.CZ: 2+1 ZDARMA

středa 8. října 2014

Prádlo. Základ šatníku. Rozhodla jsem se své články a příspěvky pojmout také jiným směrem, kdy vám ráda představím unikátní novinky v oblasti luxusního spodního prádla, poukážu na různé akce, ale také bych dále věnovala čas článku, který by byl zaměřený na správný výběr podprsenek, protože s tím má mnoho slečen problém. 

Teď bych se spíše zaměřila na jednu akci, která platí pouze dokonce týdne a byla by škoda ji promarnit :)

Ještě, než začnu, tak bych vám doporučila internetový e-shop s luxusním prádlem www.luxusnipradlo.cz, kde objevíte naprosto vše. Od kalhotek, po noční košilky, pyžama, různé střihy, typy.. zkrátka vše. E-shop mě především zaujal svým obrovským výběrem, kde pořídíte opravdu všechno. 

Momentálně probíhá akce 2+1 zdarma na spodni pradlo Sloggi. Jak to přesně funguje? Pokud nakoupíte tři produkty v této sekci - zaměřené na spodní část prádla - tak ten nejlevnější budete mít zadarmo. Akce trvá do konce týdne, takže tuto šanci nepromarněte.

Jak využít tuto akci?

Spodní prádlo je potřeba. Tuto akci bych využila například na nákup tělových jednobarevných kalhotek, které se vždy hodí. Tělové jsou naprosto nezbytné, pokud máte nějaké focení, například. Doporučila bych například tyto kalhotky Sloggi Light Ultra Soft Tanga v tělovém provedení. Dále kalhotky Sloggi Touch it Cotton Tanga. V bílém provedení bych doporučila kalhotky Sloggi Light UltraS Soft



Je na vás, jak byte tuto akci uplatnili, ale nezapomeňte, že na výběr máte i pánské spodní prádlo, tudíž můžete udělat radost nejenom sobě, ale i vašemu protějšku.
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne