SPRÁVNÉ SPORTOVNÍ OBLEČENÍ NA CVIČENÍ - WWW.LUXUSNIPRADLO.CZ

neděle 25. ledna 2015

Sportovní prádlo je základem. Určitě každý z nás občas navštíví fitness centrum, ale mnoho z nás si neuvědomuje, že sportovní prádlo má přednost před tepláky a volným tričkem. Chápu, že ne všichni se cítí nato odhalit kus své kůže, ale sami uvidíte, že díky sportovní prádlu se budete cítit více sebevědoměji.

Základním "prádlem" jsou i sportovní tepláky. Proč chodit do fitness centra v teplácích, ve kterých pracujete na zahradě nebo chodíte doma? Zkuste se zaměřit na tyto 3/4 volnější tepláky, ve kterých se vám bude pohodlně cvičit. Na webu www.luxusnipradlo.cz je právě pořídíte za sedm se devadesát devět korun českých!

Dalším základem je sportovní podprsenka. Zkuste se zaměřit například na tuto TriAcion Seamfree Top - Triumph

Dále mohu nabídnout další tipy: sportovní tričko Bas Bleu Electra, které vám skvěle obtáhne siluetu. Je ideální pro aktivní ženy, které baví sport. Má krátký rukáv, kulatý výstřih, vzadu je výstřih typu slza, je z pružného materiálu, který umožňuje pokožce dýchat a také odvádí vlhkost! Tričko je k dispozici ve velikostech S, M a L. A právě toto kouzelné tričko pořídíte se slevou až 20 % ! Aktuální cena je čtyři sta padesát pět korun českých!
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne