#DKNYUNDERWEAR

středa 21. října 2015

Koláž by http://annettekrubner.polyvore.com/
21.10.2015 // Po menší pauze tu mám opět článek, který je zaměřen na spodní prádlo. Tentokrát jsem se především zaměřila na značku DKNY, která je známá svou jednoduchostí a minimalismem. Tím chci tedy říct, že spodní prádlo se nachází v tomto duchu, na druhou stranu kabelky a doplňky představují zcela jiný styl, ale vraťme se k prádlu.

Proč vám o DKNY a spodním prádle píši? Protože mě osobně velice zaujal materiál, střih a cena na online shopu Luxusnipradlo.cz. Člověk si řekne, že tato značka bude spodní prádlo nabízet za podobné cenové rozhraní jako Calvin Klein, ale opak je pravdou. I když DKNY nabízí kalhotky za tři sta padesát korun a podprsenky kolem jedné tisíci koruny, tak na druhou stranu cenové rozhraní Calvin Klein se u nejlevnějších výrobků pohybuje kolem pěti seti korun. Proto jsem pro dnešní článek zvolila DKNY, kde i kvalitní prádlo můžete pořídit za příjemné ceny. 

Avšak, pokud jste spíš pro krajku, tak to u DKNY nehledejte. Tady se spíše vyznačuje spojení sportovního stylu s minimalismem. 

5. KALHOTKY 360 KČ
6. ČERNÉ KALHOTKY 350 KČ
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne